Pinksteren

Pinksteren2018-11-05T12:50:41+00:00

Project Description

Uit eten met Pinksteren in Eetcafé Giethoorn

Boek met Pinksteren uw Pinksterbrunch of Pinksterdiner bij Eetcafé Giethoorn. Ook voor de kinderen is genoeg te doen!

Reserveren

Vragen? Bel 0521 712 420

Pinksteren: zondag 9 juni & maandag 10 juni 2019

Pinksterbrunch op 1e en 2e Pinksterdag
23,50 p.p. (4 t/m 7 jaar 8,50, 8 t/m 11 jr 13,50)
Van 10.30 – 13.30 uur

Zowel op eerste als tweede Pinksterdag serveren wij een heerlijke Pinksterbrunch.

Inhoud Brunch:

Brood: Panini wit en meergranen, krentencarré, Lausagne Waldkorn, vloerbroden, diverse soorten stokbroden, Krentenbrood, suikerbrood, wit en bruin brood, witte en bruine bollen

Kaasplank: Een diversiteit aan regionale kazen, binnen– en buitenland met garnituren.

Charcutterie: Rosbief, Fricandeau, Spaanse ham van het Iberico varken, Salami van het Livar Varken.
Tevens is er warme beenham live bereid met honing-Mosterdsaus

Vis & zeevruchten: Ambachtelijk gerookte forel, zalm, makreel, Ijslandse garnalen

Salades: Huzaren-, Waldorf*-, Zalm– en Aardappelsalade, Diverse soorten rauwkost

Soepen: Traditionele Hollandse tomatensoep , Zwolse Mosterdsoep, Krachtige runderbouillon.

Eieren: Gekookt , geroerd en gebakken.

Warme gerechten: Pasteitje met een zachte ragout , stoofpotje van diverse vissoorten, Penne Regatta  (v), Gehaktballetjes in diverse sauzen,Rundvleeskroketten

Live bereiding:​  Gebakken eieren, Bacon en warme beenham van de plaat, Crêpes met diverse siropen

Dessert: Een koude lekkernij

Pinksterdiner – beide Pinksterdagen
U kunt zowel 1e als 2e pinksterdag genieten van diverse gerechten van onze a la carte kaart of kiezen voor het pinkstermenu á € 32,50:

Pinksterbuffet – beide Pinksterdagen
24,50 p.p. (4 tm 7 jaar 7,50/8 tm 11 jaar 12,50)
Vanaf 17.00 uur

Geniet van de voorjaarssmaken die u kunt ervaren tijdens het Pinksterbuffet. Voor de kinderen is er een eigen kinderbuffet.

Inhoud Pinksterbuffet:

  • Broodplankjes op tafel
  • Tomaten of mostersoep
  • Varkenshaas in champignonroomsaus, Mini schnitzels met garnituur
  • Gehaktballetjes in satésaus, kippendij in Kerriesaus, Spare ribs, Zalm in bieslooksaus
  • Groene en huzarensalade, twee soorten groenten, twee soorten aardappelgarnituur