Gezellig uit eten met een grote groep

Zoekt u een locatie om met een groep vrienden, uw familie of collega’s uit eten te gaan? Eetcafé Giethoorn biedt diverse mogelijkheden voor gezelschappen. Van een familie buffet tot een gezellige barbecue en van culinaire diners tot een snelle lunch kunt u bij ons terecht. Wilt u de kinderen meenemen? Ook dat is geen probleem. Er is voor hen genoeg te doen!

Wilt u meer informatie, een persoonlijk & op maat gemaakt programma of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op.

Reserveren
Restaurant Eetcafe Giethoorn

BRUNCH & LUNCH

Eetcafé Giethoorn biedt diverse mogelijkheden voor een brunch of lunch met uw gezelschap. Denk bijvoorbeeld aan een koffietafel, luxe brunch of lunch. Wilt u eens wat anders proberen? Een High Tea, High Beer of High Wine behoort ook tot de mogelijkheden. Ook bieden wij picknicks, pannenkoekenmaaltijden en Tapas & Grill. 

Meer informatie
Brunch Restaurant Eetcafe Giethoorn

BUFFETTEN

Wij bieden diverse buffetten voor alle soorten gezelschappen en prijsklassen. U heeft de keuze uit een hapjes buffet, koud- en warme buffetten, stampottenbuffet en bijvoorbeeld live cooking. Daarnaast is het mogelijk om de dag feestelijk af te sluiten met een dessertbuffet. Voor de kinderen hebben wij speciale kinderbuffetten, welke zijn aangepast op de smaak van de kids.

Meer informatie
BBQ Restaurant Eetcafe Giethoorn

BARBECUE

Bij Eetcafé Giethoorn kunt u ook genieten van diverse soorten vlees van de grill, waarbij u zelf het vlees bereidt. Of kies voor de andere varianten met verschillende vissoorten en steaks. Geen zin om zelf te grillen, bij ons luxe barbecuepakket of vanaf 40 personen nemen onze koks voor u plaats achter de barbecue.
Bent u vegetarisch of heeft u andere (eet)wensen? Hier kunnen wij ook rekening mee houden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie
Restaurant Eetcafe Giethoorn

DINER

Geen buffet of barbecue, maar eens heerlijk uitgebreid dineren met uw gezelschap? Van met zorg samengestelde driegangendiners tot à la carte 4- of 5-gangen diners tot een culinaire proeverij met bijpassende wijnarrangementen, u vindt het allemaal bij onze diner keuzes.

Meer informatie
Reserveren