Restaurant Giethoorn:  Eetcafé Giethoorn – Ultiem genieten in hartje Giethoorn

In het centrum van het pittoreske Giethoorn ligt restaurant Eetcafé Giethoorn. Een sfeervol, kindvriendelijk restaurant-eetcafé met overdekt terras, waar het goed vertoeven is. De aangename sfeer, de ambiance en de uitstekende service staan garant voor een geslaagde (mid)dag of avond uit.

Na een boottocht of wandeling door het dorp, kunt u op ons terras even onthaasten en genieten van de rust. Voor de kleintjes is er een speelgelegenheid met zandbak waar zij zich uitstekend zullen vermaken. In de weekenden, tijdens vakanties en op aanvraag is het mogelijk om te aquabubbelen op het meer. Tijdens deze activiteit wordt u uitgedaagd om te ’’lopen over het water’’. Deze spectaculaire activiteit is zeker net zo leuk om naar te kijken als om zelf te doen.

Eetcafé Giethoorn is ook uitermate geschikt voor familie- en personeelsfeesten tot ca. 100 personen en biedt met de vele activiteiten bij het eetcafé en in Giethoorn zelf alles voor geslaagde (mid)dag uit.

Bekijk onze lunchkaart
Bekijk onze a la carte kaart
Bekijk het horecapakket
Kindvriendelijk Restaurant Giethoorn Eetcafe Giethoorn

Kindvriendelijk restaurant

Onbezorgd uit eten met kinderen? Geen probleem bij Eetcafé Giethoorn! Wij beschikken over een speeltuin met diverse speeltoestellen, een pannakooi. Daarnaast kunnen de kinderen zich naar hartenlust vermaken op de speelzolder met een ballenbak, airhockey, poolbiljart, en nog veel meer!

Natuurlijk heeft ook de keuken aan de kinderen gedacht. Zo is er een eigen uitgebreide kinderkaart met diverse plates. Kleuren ze de kleurplaat in, dan ontvangen ze een lekkere traktatie. 

Bekijk hier onze menukaart

Binnen kijken?

Bent u in de buurt? U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen in het restaurant. Of gebruik onze virtuele tour hiernaast. (draai je scherm voor een juiste weergave op mobiel)